Presentació.

És aquest el vostre blog, vosaltres l'aneu omplint amb les vostres entrades, fusions de creativitat i filosofia.

Els iniciats alumnes de primer de Batx. us engresqueu confeccionant imatges que plasmen el vostre despertar o consciència intel·lectual, voleu transmetre qualitat fotogràfica que estigui a l'altura d'una pregunta amb semblança curiosa.

Vull tenir sempre present el treball enriquidor que va sorgir de les col·laboracions conjuntes entre els alumnes de Batx. i els alumnes de l'USEE, on els primers formulaven la pregunta filosòfica i els segons buscaven la resposta, respostes que reflectien clarament allò que ens defineix, éssers racionals, per això les respostes bullien plenes d'intuïcions i agudesa intel·lectual. Les seves fotografies: un consens de parella. Aquesta ha estat una mostra d'inclusió, de relació bidireccional, d'ètica, de creativitat i de filosofia.

És aquest el vostre blog, vosaltres aneu llegint, inspireu-vos i contesteu, la qualitat de les respostes depèn del vostre entusiasme i dedicació, invertiu-hi per realitzar-vos plenament.

1/22/2014

INICI DE LA MOSTRA VITAL-FOTOFILO




***
Engeguem una nova experiència vital, la fusió d'un treball conjunt d'alumnes de l'ESO amb alumnes de Batxillerat. Del que succeeixi obtindrem: pensament plasmat en fotografies, i el més important, un creixement personal, una estimació, maduració, suport, referents vitals.....

La mostra filosòfica que resulti serà alhora la mostra de la posada en pràctica de dos elements definitoris de l'ésser humà, el pensament i la dimensió moral, fins al punt que quedi vertebrada en el que és realment valuós, les idees i els valors morals.

Avui comença aquest intercanvi vivencial, avui fem un tastet de fotofilo:

***La societat d’avui ens arrossega, ens arrossega a "negativitzar"en veure-ho tot des del pessimisme. Jo us convido avui a llegir aquests fragments personals dels voluntaris de batxillerat per tal d’optimitzar l’estat actual, deixem-nos portar per la seva riquesa interior: belles idees sustentades en bells valors. Impressionant, impactant. Impensable en els nostres dies???? Ans al contrari, aquest espai és una MOSTRA d'optimisme, confiança i esperança per a un nou entorn més càlid, més social, al capdavall més pròpiament humà.

                                                                                                            -YoliFilo-

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada