Presentació.

És aquest el vostre blog, vosaltres l'aneu omplint amb les vostres entrades, fusions de creativitat i filosofia.

Els iniciats alumnes de primer de Batx. us engresqueu confeccionant imatges que plasmen el vostre despertar o consciència intel·lectual, voleu transmetre qualitat fotogràfica que estigui a l'altura d'una pregunta amb semblança curiosa.

Vull tenir sempre present el treball enriquidor que va sorgir de les col·laboracions conjuntes entre els alumnes de Batx. i els alumnes de l'USEE, on els primers formulaven la pregunta filosòfica i els segons buscaven la resposta, respostes que reflectien clarament allò que ens defineix, éssers racionals, per això les respostes bullien plenes d'intuïcions i agudesa intel·lectual. Les seves fotografies: un consens de parella. Aquesta ha estat una mostra d'inclusió, de relació bidireccional, d'ètica, de creativitat i de filosofia.

És aquest el vostre blog, vosaltres aneu llegint, inspireu-vos i contesteu, la qualitat de les respostes depèn del vostre entusiasme i dedicació, invertiu-hi per realitzar-vos plenament.

7/01/2017

És Europa la millor terra per als refugiats?




Clarament no, aquí tothom diu que sí per quedar com a continent solidari que fa unes bones accions per a la societat, però al moment d'acollir-los la gent té tota classe de prejudicis contra ells i ningú és capaç d'ajudar-los.

Ningú s'ha parat a pensar que realment aquesta gent no vol estar aquí, sinó que el que realment els agradaria seria poder estar al seu país amb la família com el que tothom mereix. Ells arriben aquí amb esperança de trobar una vida millor, però el que aquí es troben són males cares i tot en contra d'ells, els hi donen els pitjors treballs cobrant menys i fent més hores pel fet que no són d'aquí.

Si realment Europa fos terra d'acollida, aquest tipus de coses no passarien, tothom seria tractat com a persona que és. I és que el que mai pensem és que algun dia potser nosaltres som els que han d'acollir i no ens agradaria ser així tractats.

                            
POST 37 fet per: LA ROSA DELS VENTS
                                                                                                                           3er A

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada